Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2010 KASIM

KRAY
BENİM PUANIM:6.80

Yapım:2010 ~ Rusya
Tür:Dram, Macera, Romantik
Yönetmen:Aleksei Uchitel
Senaryo:Aleksandr Gonorovsky
Senaryo (Kitap):Aleksandr Gonorovsky
Yapımcı:Kira Saksaganskaya
Görüntü Yönetmeni:Yuri Klimenko
Müzik:David Holmes
Süre:1 saat 55 dk

Oyuncular:
Aleksandr Bashirov, Armen Dzhigarkhanyan, Semyon Belotserkovskiy, Sergey Garmash, Vladas Bagdonas

Film savaş sonrası Sibiryaya yerleşen eski bir makinistin ilk başta eski bir öğretmen olan Sofya�ya aşık olması ve sonrasında ormanda terk edilmiş bir lokomotifte saklanan Elzayla tanışma hikayesini anlatıyor.






OKYANUS CENNETİ (OCEAN HEAVEN)
BENİM PUANIM:6.50

Tür : Dram
Yönetmen : Xiao Lu Xue
Senaryo : Xiao Lu Xue
Yapım : 2010, Çin , 96 dk.

Oyuncular

Ran Chen , Lunmei Kwai , Jet Li

Bir balıkçı kasabasında yaşayan babanın, otizmli oğlu ile verdiği yaşam mücadelesini anlatan film, aile sevgisi ve otizm konularını işliyor...





RESIDENT EVIL ÖLÜMDEN SONRA (RESIDENT EVIL AFTER LIFE)
BENİM PUANIM:4.20

Tür : Gerilim / Korku / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 10 Eylül 2010
Yönetmen : Paul W.S. Anderson
Senaryo : Paul W.S. Anderson
Yapım : 2010, ABD / İngiltere / Almanya

Oyuncular

Milla Jovovich (Alice) , Wentworth Miller (Chris Redfield) , Ali Larter (Claire Redfield) , Sienna Guillory (Jill Valentine) , Spencer Locke (K-Mart)

Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice (Milla Jovovich) sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam ediyor. Umbrella Corporation ile olan savaşı yeni boyutlar kazanır. Fakat Alice beklenmedik eski bir arkadaşından yardım alır. Arkadaşıyla yeni bir yol bulular; bu yol onları zombilerden uzak Los Angeles’daki bir sığınağa götürür. Ancak, şehre vardıklarında şehir binlerce zombi onları beklemektedir. Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa doğru adım atmaktadır.





PIRANHA 3D
BENİM PUANIM:3.60

Tür : Gerilim / Korku / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 27 Ağustos 2010
Yönetmen : Alexandre Aja
Senaryo : Pete Goldfinger , Josh Stolberg
Yapım : 2010, ABD , 89 dk.

Oyuncular

Elisabeth Shue (Sheriff Julie Forester) , Adam Scott (Novak Radzinsky) , Christopher Lloyd (Mr. Goodman) , Richard Dreyfuss ( Dr. Gordon Raybanks) , Eli Roth

Her yıl Bahar Tatili’nde Victoria Gölü’nün nüfusu 5,000’den 50,000’e fırlar. Kasaba güneşlenmek, eğlenmek ve bol bol içki içmek isteyen insanların akınına uğrar.

Ama bu yıl, bu küçük kasabada, kasaba yerlilerinin sarhoşlarla ilgili şikâyetlerinin yanına bir yenisi daha eklenecek. Yeni bir dehşet dalgası Victoria Gölü’nde açığa çıkmak üzere. Gölde insan yiyen balıkların ortaya çıkmasından sonra bir grup yabancı, bölgenin keskin dişli yeni sakinlerine balık yemi olmamak için bir araya gelecek ve dehşet saçan canavarlara karşı işbirliği yapacaklardır.





THE CHOSEN ONE
BENİM PUANIM:4.30

Yapım:2009 ~2010 ABD
Tür:Dram, Komedi
Süresi: 110dakika

Oyuncular:Rob Schneider Steve Buscemi Holland Taylor Samantha Smith Veronica Diaz





EXTREME MOVIE
BENİM PUANIM:4.10

Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Erotik, Komedi
Yönetmen:Adam Jay Epstein, Andrew Jacobson
Senaryo:Adam Jay Epstein, Andrew Jacobson
Yapımcı:Warren Zide, Laura Lichstein, Richard Suckle
Görüntü Yönetmeni:Eric Haase
Müzik:Jim Latham
Süre:1 saat 28 dk

Oyuncular:
Frankie Muniz, Michael Cera, Nicholas D'agosto, Rachel Specter, Jamie Kennedy, Vanessa Lengies, Margo Harshman, Ben Feldman, Joanna Garcia, Kyle Gass, Ashley Schneider, Beverley Mitchell, Simona Fusco, Sonia Rockwell, Bobbi Sue Luther, Cherilyn Wilson, Kira Verrastro, Christina DeRosa, Patrick J. Adams, Heather Hogan, Denise Boutte, Marcus T. Paulk, Ryan Pinkston, Ed Trotta, James Eckhouse, Jermaine Williams, Katie Walder, Mindy Sterling, Rob Pinkston, Vanessa Lee Chester, Adam Frost, Anne Son, Brian Burt, Byron Cotton, Dan Finnety, Danny Ehrhardt, Dennis Cockrum, Jake Sandvig, Jane Silvia, Jeremy Suarez, John Farley, Meagen Fay, Mika Winkler, Rheagan Wallace, Rich Ceraulo, Shasa Dabner





BİRİ BENİ ISIRDI (VAMOIRES SUCK)
BENİM PUANIM:3.40

Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Fantastik, Gençlik, Komedi
Yönetmen:Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Senaryo:Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Yapımcı:Peter Safran, Will Greenfield, Jennifer Booth, Jerry P. Jacobs
Görüntü Yönetmeni:Shawn Maurer
Müzik:Orest Sushko
Süre:76 dk

Oyuncular:
Matt Lanter, Jenn Proske, Charlie Weber, Anneliese Van Der Pol, Ken Jeong, Michelle Lang, Chris Riggi, Marcelle Baer, Bradley Dodds, Emily Brobst, Matthew Warzel, Mike Mayhall, Nedal Yousef, Parker Dash, Wanetah Walmsley

Becca iki erkek arasında kararsız kalmıştır; gizemli, karamsar ve soluk benizli çocuk ile dayanıklı, sevimli ve ona “küçük gay kardeşi”ni hatırlatan çocuk arasında. İkisi arasında bir karar vermek için bir aile yemeğini sağ salim atlatmalıdır. İçinde bulunduğu romantik karmaşalar yeterli değilmiş gibi, bir yandan da kendisine küçük bir bebekmiş gibi davranan babasıyla da başetmelidir.





THE DOG POUND:
BENİM PUANIM:7.10

Yapım:2010 ~ Fransa
Tür:Dram, Gerilim
Yönetmen:Kim Chapiron
Senaryo:Kim Chapiron, Jeremie Delon
Yapımcı:Georges Bermann
Görüntü Yönetmeni:Andre Chemetoff
Müzik:Nicolas Becker
Süre:1 saat 45 dk

Oyuncular:
Alexander Conti, Adam Butcher, Bryan Murphy, Dewshane Williams, Jason Foote, Lawrence Bayne, Mateo Morales, Shane Kippel, Shawn Doucette, Trent McMullen, William Christopher Ellis





ZORLU GÖREV (GET HIM TO THE GREEK)
BENİM PUANIM:6.90

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 6 Ağustos 2010
Yönetmen : Nicholas Stoller
Senaryo : Nicholas Stoller , Jason Segel
Yapım : 2010, ABD , 109 dk.

Oyuncular

Russell Brand (Aldous Snow) , Rose Byrne (Jackie Q) , Jonah Hill (Aaron Green) , Elisabeth Moss (Daphne Binks) , Sean Combs (Sergio)

Yeni ve hırslı bir müzik şirketi ünlü bir İngiliz rock yıldızını Greek Theater'da konser vermesi için Amerika'ya davet eder. Fakat bu o kadar kolay olmayacaktır. Piyasada kendini kanıtlamak ve yer edinmek için Aldous Snow'un (Russell Brand) tüm kaprislerine katlanmaya çalışan Aaron Green (Jonah Hill) zor ama keyifli anlar yaşayacaktır.

Filmde Jackie Q karakterini canlandıran, daha önce Damages dizisinden de tanıdığımız güzel aktrist Rose Byrne'nin yerine önce Emily Blunt'un düşünüldüğünü de ekleyelim.

Lars Ulrich'den Christina Aguilera'ya pek çok ünlünün misafir oyuncu olarak göründüğü film, keyifli bir müzik ziyafeti de sunuyor.





SEVGİLİ HEDEFİM (WILD TARGET)
BENİM PUANIM:6.80

Tür : Dram / Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 8 Ekim 2010
Yönetmen : Jonathan Lynn
Senaryo : Lucinda Coxon , Pierre Salvadori
Yapım : 2010, İngiltere / Fransa , 98 dk.

Oyuncular

Bill Nighy (Victor Maynard) , Emily Blunt (Rose) , Rupert Grint (Tony) , Rupert Everett (Ferguson) , Dame Eileen Atkins (Anne)

Victor Maynard orta yaşlı münzevi bir hayat yaşayan bir katildir...

Eşsiz öldürücü yeteneklerinin aksine gerçek hayatta ürkütücü bir kadın olan annesini mutlu etmeye çalışan bir evlattan başkası değildir. Profesyonelce baktığı işi bir gün kurbanlarından biri olan Rose ile tanışmasıyla beraber sekteye uğrar. Rose'un hayatını bağışlamakla kalmaz , Victor'un özel dedektif olduğunu zanneden genç bir çırak edinir... Hayatının akışı tamamen değişmiştir.





HAYATA ÇALIM AT (LOOKING FOR ERIC)
BENİM PUANIM:7.60

Tür : Dram / Komedi / Spor
Gösterim Tarihi : 14 Mayıs 2010
Yönetmen : Ken Loach
Senaryo : Paul Laverty
Görüntü Yönetmeni : Barry Ackroyd
Yapım : 2009, İngiltere / Fransa / İtalya / Belçika , 116 dk.

Oyuncular

Steve Evets (Eric Bishop) , Eric Cantona (Eric) , Stephanie Bishop (Lily) , Gerard Kearns (Ryan) , Stefan Gumbs (Jess) , Lucy-Jo Hudson (Sam)

Bir futbol fanatiği olan Eric postacıdır. Orta yaş krizi geçiriyor ve hayatı da her geçen gün daha kötü gidiyordur.

Fakat bir gün oğlunun bir hapını içmesiyle efsane Eric Cantona sanrısına kavuşur. Cantona artın onun hayat koçudur.

Yönetmenliğini Ken Loach’un yaptığı yeni filmi Looking For Eric, 2009 Cannes Film Festivali ’nde 18 Mayıs’ta yarışma filmi olarak gala gösterimi yapılmıştır.





MILF
BENİM PUANIM:4.30

Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Scott Wheeler
Senaryo:Erik Estenberg
Senaryo (Kitap):Jonathan Haug
Görüntü Yönetmeni:Mark Atkins
Süre:1 saat 28 dk

Oyuncular:
Jamie Bernadette, Curtis Pickett, Debra Harrison-lowe, Dustin Fitzsimons, Jack Cullison, Joseph Booton, Kylee Nash, Philip Marlatt, Ramon Camacho, Robin Jones, Steve Goldenberg



AŞKIN SON MEVSİMİ (THE LAST STATION)
BENİM PUANIM:6.50

Tür : Dram / Tarihi / Biyografi
Gösterim Tarihi : 7 Mayıs 2010
Yönetmen : Michael Hoffman
Senaryo : Michael Hoffman , Jay Parini
Yapım : 2010, Almanya / Rusya / İngiltere , 112 dk.

Oyuncular

James McAvoy (Valentin Bulgakov) , Christopher Plummer (Leo Tolstoy) , Helen Mirren (Sofya Tolstaya) , Paul Giamatti (Vladimir Chertkov) , Anne-Marie Duff (Sasha Tolstoy) , Kerry Condon (Masha)

1910 yılında 82 yaşındayken bir tren istasyonunda zatürreden can veren Tolstoy, ölümünün yüzüncü yılında çeşitli etkinliklerle tüm dünyada anılıyor. Jay Parini’nin romanından uyarlanan filmde, Tolstoy ile 48 yıllık karısı Sofya arasındaki karmaşık aşkın son yılındaki hikâyesine tanık oluyoruz. Helen Mirren filmdeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilmişti





SHELTER
BENİM PUANIM:4.20

Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen:Björn Stein, Måns Mårlind
Senaryo:Michael Cooney
Yapımcı:Bill Bannerman, Mike Macari, Darlene Caamano, Neal Edelstein, Emilio Diez Barroso
Görüntü Yönetmeni:Linus Sandgren
Müzik:John Frizzell
Süre:1 saat 52 dk

Oyuncular:
Jonathan Rhys Meyers, Julianne Moore, Brooklynn Proulx, Jeffrey DeMunn, Jeffrey Jones, Frances Conroy, Aaron Bernard, Brian Anthony Wilson, Carl Clemons, Charles Techman, David Dale Mccue, Irene Ziegler, Jeremy Ambler, John Peakes, Katiana Davis, Kyle Quinn, Michael Graves, Nathan Corddry, Nicole Leigh Belle, Rick Applegate, Tamara Johnson, William Kania

Cara, mahkeme için psikolojik danışmanlık yapan bir psikayatristdir. Hastalarından biri bölünmüş bir kişilğe sahiptir. Cara, hastasının kişiliklerinin birer cinayet kurbanı olduğunu keşfeder. Bunun üzerine idealist doktor, zamana karşı yarışarak cinayetlerin esrarını hastası ile gerçekleştirdiği seanslarda çözmeye çalışır.




İŞKENCE (THE TORTURED)
BENİM PUANIM:5.30

Yapım:2009 ~ ABD, Kanada
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Robert Lieberman
Senaryo:Marek Posival
Yapımcı:Mark Burg, Oren Koules, Carl Mazzocone, Marek Posival
Görüntü Yönetmeni:Peter F. Woeste
Müzik:Jeff Rona
Süre:1 saat 18 dk

Oyuncular:
Jesse Metcalfe, Erika Christensen, Chelah Horsdal, Aaron Pearl, Bill Moseley, Alfonso Quijada, Bill Lippincott, Fulvio Cecere, Samantha Gutstadt, Sheila Shah, Thomas Greenwood, Viv Leacock, Yee Jee Tso

Emlâk işiyle uğraşan Elise Landry (Erika Christensen) ve doktor olan Craig Landry (Jesse Metcalfe) çifti, Ben (Thomas Greenwood) isimli çocuklarıyla beraber yaşan bir ailedir.Her şey çocukları Ben'in psikopat bir katil tarafından kaçırılması ve öldürülmesiyle başlar.Mahkemenin verdiği kararı onaylamayan bu çift, oğullarının katiline hak ettiği cezayı kendilerinin verebileceklerini düşünürler.Fakat dikkatlerinden kaçan bir nokta olayları farklı bir yöne sürükleyecektir.

''Testere'' serisinin yapımcılarının üstlendiği film, özellikle sonuyla izleyiciyi şaşırtmayı başarıyor.




THE EXPERIMENT
BENİM PUANIM:8.10

Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : Paul Scheuring
Senaryo : Paul Scheuring , Mario Giordano
Yapım : 2010, ABD

Oyuncular

Adrien Brody (Travis) , Cam Gigandet (Chase) , Maggie Grace , Forest Whitaker , Clifton Collins Jr. (Nix)

Alman yapımı aynı adlı filmden uyarlanan bu filmde 26 kişi, psikolojik bir deney için gardiyan ve mahkum rolünü oynamaya başlarlar... Deneyin devamında olaylar karmaşık bir boyuta ulaşacak ve kontrolden çıkacaktır




SHERLOCK HOLMES
BENİM PUANIM:7.60

Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Gizem / Suç
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010
Yönetmen : Guy Ritchie
Senaryo : Michael Robert Johnson , Anthony Peckham , Simon Kinberg , Lionel Wigram , Arthur Conan Doyle
Görüntü Yönetmeni : Philippe Rousselot
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2009, İngiltere / Avustralya / ABD , 128 dk.

Oyuncular

Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes) , Jude Law (Dr. John Watson) , Rachel McAdams (Irene Adler) , Mark Strong (Lord Blackwood)

Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün dinamik yeni uyarlamasında, Holmes ve cesur ortağı Watson en son maceralarına atılıyorlar.

Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bri düşman ile savaşıyor.

Robert Downey Jr. , efsanevi dedektif Sherlock Holmes’ü daha önce hiç yapılmamış bir şekilde canlandırıyor. Jude Law doktor ve bir savaş gazisi olan, Holmes’ün güvenilir çalışma arkadaşı Watson rolünde yer alıyor. Holmes’ü alt eden ilk ve tek kadın olan ve dedektifle halen çalkantılı bir ilişki sürdüren Irene Adler rolünü Rachel McAdams üstleniyor. Mark Strong gizemli yeni düşman Blackwood rolünü oynuyor. Kelly Reilly ise Watson’ın ilgilendiği Mary rolünde yer alıyor.




YEŞİL BÖLGE (GREEN ZONE)
BENİM PUANIM:4.30

Tür : Savaş / Dram
Gösterim Tarihi : 30 Nisan 2010
Yönetmen : Paul Greengrass
Senaryo : Brian Helgeland , Rajiv Chandrasekaran (Kitap)
Yapım : 2010, ABD / Fransa / İngiltere / İspanya , 115 dk.

Oyuncular

Matt Damon (Roy Miller) , Jason Isaacs (Maj. Briggs) , Greg Kinnear (Clark Poundstone) , Amy Ryan (Lawrie Dayne) , Said Faraj (Seyyed)

Matt Damon ve yönetmen Paul Greengrass (The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, United 93) sürükleyici bir gerilim filmi olan “Green Zone”da yeniden bir araya geldi. Filmin hikâyesi, Irak savaşında kaosun hüküm sürdüğü, hiç kimsenin birbirine güvenmediği, alınan her kararın beklenmedik sonuçlara yol açabileceği ilk günlerde geçiyor.

2003 yılında ABD önderliğinde Bağdat’ın işgâli sırasında, tebligat çavuşu Roy Miller (Damon) ve ordu müfettişlerinden oluşan ekibi, Irak çölünde depolandığından kuşkulanılan kitle imha silâhlarını bulmak üzere görevlendirilir. Bubi tuzaklı bir bölgeden diğerine geçen askerler, ölümcül kimyevi maddelerin peşine düşerler. Ancak bunun yerine, görevlerinin amacını taban tabana değiştirecek bir örtbas olayı ile karşılaşırlar.

Farklı amaçları olan ajanlarca çevrilmiş olan Miller, yabancı topraklardaki gizli ve sahte istihbarat bilgilerinin ışığında, zorba bir rejimin yıkılmasına ya da istikrarsız bir bölgede savaşı tırmandıracak yanıtlara ulaşmak zorundadır. Bu hararetli ve tehlikeli yerde, en zor bulunan silâhın, gerçeğin kendisi olduğunu keşfeder.




BAŞLANGIÇ (INCEPTION)
BENİM PUANIM:7.50

EN İYİ FİLM 2011 OSCAR ADAYI
Christopher Nolan, Emma Thomas
EN İYİ SENARYO 2011 OSCAR ADAYI
Christopher Nolan
EN İYİ GÖRÜNTÜ YÖNETİMİ 2011 OSCAR ADAYI
Wally Pfister
EN İYİ SANAT YÖNETİMİ 2011 OSCAR ADAYI
Guy Hendrix Dyas, Larry Dias, Douglas A. Mowat
EN İYİ MÜZİK 2011 OSCAR ADAYI
Hans Zimmer
EN İYİ SES MİXİNG 2011 OSCAR ADAYI
Lora Hirschberg, Gary Rizzo, Ed Novick
EN İYİ SES DÜZENLEME 2011 OSCAR ADAYI
Richard King

Tür : Bilim Kurgu / Gerilim / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 30 Temmuz 2010
Yönetmen : Christopher Nolan
Senaryo : Christopher Nolan
Yapım : 2010, ABD / İngiltere , 148 dk.

Oyuncular

Leonardo DiCaprio (Cobb) , Ken Watanabe (Saito) , Joseph Gordon-Levitt (Arthur) , Marion Cotillard (Mal) , Ellen Page (Ariadne)

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur.

Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır.





DİRİLİŞ (AFTER LİFE)
BENİM PUANIM:7.25

Tür : Gerilim / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 27 Ağustos 2010
Yönetmen : Agnieszka Wojtowicz-Vosloo
Senaryo : Agnieszka Wojtowicz-Vosloo , Paul Vosloo
Yapım : 2009, ABD , 104 dk.

Oyuncular

Christina Ricci (Anna Taylor) , Liam Neeson (Eliot Deacon) , Justin Long (Paul Coleman) , Chandler Canterbury (Jack) , Celia Weston (Beatrice Taylor)

Korkunç bir trafik kazası geçiren Anna (Ricci) kazadan sonra kendine geldiğinde cenaze müdürü Eliot Deacon (Neeson)’ın kendi bedenini cenazeye hazırlamakta olduğunu farkeder. Aklı karışmış, korkmuş ve hala canlı halde olan Anna öldüğüne inanmaz; Deacon ise onun ‘öbür dünyaya’ intikal ettiğini düşünmektedir. Eliot onu ölülerle iletişim kurabildiğine ve kendisine bir tek onun yardımcı olabileceğine dair ikna eder.

Cenaze evinde tıkılı kalan Anna’nın Eliot dışında şansı yoktur. En derin korkularıyla yüzleşip, kendi ölümünü kabullenmek durumundadır. Fakat Anna'nın yastaki erkek arkadaşı Paul (Long), Eliot’ın göründüğü gibi biri olduğuna dair süphelidir. Cenaze töreni yaklaştıkça Paul da rahatsız edici gerçeği çözümlemeye başlar fakat bunun için çok geç olabilir çünkü Anna çoktan öbür dünyaya geçişini tamamlamaya başlamıştır.




BAL
BENİMPUANIM:4.50

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 9 Nisan 2010
Yönetmen : Semih Kaplanoğlu
Senaryo : Semih Kaplanoğlu , Orçun Köksal
Yapım : 2010, Türkiye , 103 dk.

Oyuncular

Erdal Beşikçioğlu , Tülin Özen , Alev Uçarer , Bora Altaş (Yusuf)

Film bizi Yusuf’un hayatının birinci safhasına yani çocukluğuna götürüyor ve bu kez bizi Karakovan balcısı babası Yakup’la tanıştırıyor.

Film 2010 Altın Ayı Ödülü'ne layık görüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder